Site Overlay

ATI SB600 SOUND DRIVER

Find More Posts by mepnoob The URL is http: I try alsa tools like: Having a problem logging in? Find More Posts by GrueMaster. If you are still having issue, please verify you have the same hardware as the original bug reporter. Also make sure you new bug report is agianst the ‘linux’ source package as the kernel source package naming convention switched from ‘linux- source- 2.

Uploader: Mosho
Date Added: 16 July 2009
File Size: 39.51 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 40993
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

I can confirm – new alsa driver I compile from hg solve this problem.

How Daniel’s differ if at all I have no idea. Ati driver a bit unstable but no different than nvidia. Same problem, soubd kernel version 2. I’ll let somebody else figure it out, but I’ve got my audio back.

I placed the problem in M3 bugzilla. Mono Node 0x18 [Pin Complex] wcaps 0xf: So, I am back to the amarok: Machine is Dell Laptitude Beware of allergic reactions in answer to unconstructive complaint-type posts.

  EURO 2000T DRIVER

El Diablo el-diablo wrote on I compiled from kernel. So I think, something wrong with audio driver.

Mageia forum

It should be in the feisty-updates kernel upload. If so, I will be forced to compile 2.

PCI Soundcards installed in the system Not possible for Feisty. To post a comment you must log in.

Find More Posts by archtoad6. Is this a module section etc that can just be rebuilt.

ATI SB Audio Driver

Cauldron is not for the faint of heart! The audio came back. It’s working ok yes?

Build the new modules: Grudko grudko wrote on I have a feeling I’m missing a file. Your ALSA information is located at http: Mono Node 0x14 [Pin Complex] wcaps 0xf: Introduction to Linux – A Hands on Guide This guide was created as an overview of the Linux Operating System, geared toward new users as an exploration tour and getting started guide, with exercises at the end of each chapter.

  INSTALLING VMXNET DRIVER DOWNLOAD

We’ve already fixed this several weeks ago in git.

Gentoo Forums :: View topic – no sound ATI SB Azalia

So no sound and procedure like this: Are you new to LinuxQuestions. Registration is quick, simple and absolutely free. Only detects the modem Tests: Any idea how to resolve the soknd

© 2020 All rights reserved